Colecția Paște Fericit - Bomboane de ciocolată Happy Easter 200G
80 RON
Această compoziție delicioasă cu inscripția Happy Easter reprezintă cadoul perfect pentru Paște. Conține 28 de bomboane parfumate, fine, delicioase, printre care ouă de ciocolată belgiană cu lapte și bomboane de ciocolată gianduja cu umplutură delicioasă de cognac și cremă de whisky Baileys.
Brand: Karmello
Toate produsele sunt handmade. Din acest motiv, este posibil să existe mici diferențe în privința aspectului și decorului anumitor produse.
Aventura a început în Bruges, Belgia, un oraș fermecător cu numeroase ateliere de ciocolată, firme mici, de familie, care oferă produse unice. Fondatorul Chocolateriei Karmello a fost inspirat de această cultură a ciocolatei și, în 2010, a deschis propria fabrică în Polonia. Compania oferă o gamă largă de produse de ciocolată de lux, toate hand-made. Ciocolata este o pasiune care necesită ingrediente atent selecționate, o bază delicată de o calitate ireproșabilă (ciocolata belgiană), inovație și creativitate pentru a descoperi noi combinații și arome, precum și un strop de magie.
220G
Polonia
Karmello
-
Zahăr; unt cacao; LAPTE praf integral; uleiuri și grăsimi vegetale (cocos, sâmburi de palmier, palmier, floarea soarelui, rapiță) în proporții variate; făină de GRÂU; masă cacao; FRIȘCĂ; zahăr candel; ALUNE DE PĂDURE; puree de caise; sirop glucoză; LAPTE condensat neîndulcit (LAPTE, stabilizatori: fosfat de sodiu, citrați de sodiu); emulsifianți: lecitine (SOIA, rapiță), glicerol; LAPTE praf degresat; aromă naturală de vanilie; cremă de whisky Baileys; UNT; zahăr brut din trestie de zahăr; zer pudră (din LAPTE); sirop de zahăr invertit cristalizat; agent de creștere: E500; scorțișoară; nucșoară; mentă uscată; făină de malț de GRÂU; stabilizator: sorbitol; ghimbir măcinat; amidon (GRÂU); sare; zahăr caramelizat; cazeină (din LAPTE); faină de OVĂZ; agent glazurare: E414; arome naturale; agenți colorare: E120, E133, E100, E102, E124, E122.
Ciocolată cu lapte conține minimum 33.5 % cacao.
Ciocolata neagră conține minimum 54.1 % cacao.
Ciocolată cu lapte și alune de pădure “Gianduja” conține minimum 26.6 % cacao. -
Pentru alergeni vezi ingredientele cu majuscule.
Produsul poate conține: NUCI ȘI FRUCTE CU COAJĂ LEMNOASĂ: ALUNE DE PĂDURE, NUCI, FISTIC, NUCI CAJU, MIGDALE, ALUNE, NUCI PECAN; OUĂ ȘI PRODUSE DERIVATE.
Coloranții E102, E122, E124 pot avea efecte adverse asupra atenției la copii. -
Valoare energetică 2287 kj/ 549 kcal. Grăsimi 36.0 g, din care grăsimi saturate 18.0 g. Carbohidrați 51.0 g, din care zaharuri 46.0 g. Proteine 5.3 g. Sare 0.3 g.
A se păstra la loc uscat și răcoros. 17 x 17 x 2 cm
2024-10-02