Panettone moale, pufos și dulce, cu umplutură de gianduja (cremă de ciocolată cu alune de pădure). Preparat în stil tradițional, cu aluat dospit 72 de ore și crescut cu maia, după rețeta clasică italienească.
Trei zile de preparare – 48 de ore de dospire – maia frământată manual. Gianduja cremoasă și glazură de ciocolată pentru o plăcere irezistibilă. Această prăjitură cu cremă de ciocolată cu alune (sau, altfel denumit, panettone cu gianduja) reprezintă suma lucrurilor interzise, imorale, decadente etc. Imaginează-ți o imensă pralină cu gianduja, topită și amestecată cu blat pufos și moale. Este genial.
Durata de livrare: Livrarea prin curier durează, de regulă, 1-2 zile lucrătoare.
Gramaj net: 750G
Tara de origine: Italia
Marca: Fraccaro
Ingrediente: Făină de GRÂU, cremă gianduja 20% (apă, zahăr, sirop de glucoză, ulei de floarea soarelui, pastă de ALUNE DE PĂDURE 9,6%, alcool, LAPTE praf degresat, proteine din LAPTE, cacao, amidon de porumb modificat, gelifiant: pectină, conservant: sorbat de potasiu, arome), zahăr, UNT, OUĂ, glazură [ciocolată neagră (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie), fulgi (zahăr, masă de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, unt de cacao, emulgator: lecitină floarea-soarelui, sirop de glucoză, aromă naturală de vanilie)], drojdie naturală din aluat 5% (GRÂU), gălbenuș de OU, emulgator: mono și digliceride ale acizilor grași, sirop de zahăr invertit, sare, malț din făină de GRÂU, arome naturale.
Alergeni:
Pentru alergeni vezi ingredientele cu majuscule. Produsul poate conține: SOIA, NUCI și fructe cu coaja lemnoasă.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Valori nutriționale per 100G: Valoare energetică 1716 kj/ 411 kcal. Grăsimi 22.0 g, din care grăsimi saturate 13.0 g. Carbohidrați 43.0 g, din care zaharuri 20.0 g. Fibre 4.8 g. Proteine 7.8 g. Sare 0.5 g.
Dimensiuni: 20 x 20 x 12 cm
Data expirării: 2025-07-31